Pui glazurat cu miere și condimente

Puiul glazurat cu miere și condimente ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 278 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,8 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de căței de usturoi, suc de lămâie, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlete de porc glazurate cu miere și condimente, Pulpe De Pui Cu Condimente De Miere, și Pulpe De Pui Cu Condimente De Miere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Într-un castron mic, amestecați mierea, usturoiul, sucul de lămâie, muștarul, boiaua și cayenne.
Puneți pieptul de pui pe o foaie de copt cu margini. Folosind un cuțit ascuțit, faceți 2 tăieturi adânci în fiecare sân. Condimentați sânii cu sare și piper negru, apoi periați cea mai mare parte a glazurii de miere peste tot.
Coaceți timp de 15 minute.
Periați glazura de miere rămasă peste pieptul de pui și coaceți timp de aproximativ 10 minute mai mult, până când sunt fierte.
Scoateți pieptul de pui din cuptor și preîncălziți broilerul.
Ungeți sucurile de pe foaia de copt pe pui și fierbeți timp de aproximativ 1 minut sau până când pielea de pui este crocantă.
Serviți imediat puiul glazurat.