Pui glazurat cu caise cu prune uscate și salvie

Puiul glazurat cu caise cu prune uscate și salvie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,26 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 647 calorii, 34G de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 26 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cap la magazin și ridica macină piper, oțet, frunze de salvie, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui cu prune uscate și salvie, Pui Fiert Cu Prune Uscate, și Pui fiert la foc mic cu prune uscate.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați orice grăsime suplimentară din bucățile de pui și transferați-le într-o tigaie mare sau o tigaie pentru pui. Dacă nu aveți o tigaie suficient de mare, utilizați 2 tigăi identice de 13 x 9 inci.
Aruncați toate ingredientele împreună cu puiul până când puiul este acoperit uniform cu sosul. Aranjați bucățile de pui cu pielea în sus în tigaie, distanțate uniform.
Dacă doriți să vă pregătiți în avans, puteți face totul până în acest moment și acoperiți vasele de prăjire și refrigerați până când sunteți gata să prăjiți puiul.
Prăjiți, neacoperit, până când vârfurile bucăților de pui se rumenesc și puiul este gătit, iar sucurile curg limpede, aproximativ 35 până la 40 de minute.