Pui Glazurat Cu Arțar La Grătar

Grilled arțar-glazurate de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 545 calorii, 18g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.54 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de suc de portocale, sare, piper măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 47%. Încercați Somon La Grătar Cu Glazură De Arțar, Muștar De Arțar Somon Glazurat La Grătar, și Cotlete De Porc Glazurate Cu Miere De Arțar La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele, cu excepția spray-ului de gătit, într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați punga și marinați la frigider cel puțin 8 ore, întorcând punga ocazional.
Scoateți puiul din pungă, rezervând marinada.
Puneți marinada într-o cratiță. Se aduce la fierbere; se ia de pe foc. Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați puiul pe raft peste cărbuni fierbinți (350 până la 400). Grătați 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat, bătând frecvent cu marinată rezervată.