Pui Fript Perfect
Perfect friptura de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 627 calorii. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 487 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați puiul prăjit, bulbul de fenicul, morcovii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Pui Fript Perfect, Pui Fript Perfect, și Pui Fript Perfect pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Scoateți mănușile de pui. Clătiți puiul în interior și în exterior.
Îndepărtați orice exces de grăsime și pene de ac rămase și uscați exteriorul. Sare și piper din belșug interiorul puiului. Umpleți cavitatea cu buchetul de cimbru, ambele jumătăți de lămâie și tot usturoiul.
Ungeți exteriorul puiului cu untul și presărați din nou cu sare și piper. Legați picioarele împreună cu șirul de bucătărie și puneți vârfurile aripilor sub corpul puiului.
Așezați ceapa, morcovii și feniculul într-o tigaie. Aruncați cu sare, piper, 20 de crengute de cimbru și ulei de măsline.
Întindeți în partea de jos a tigaiei de prăjire și așezați puiul deasupra.
Prăjiți puiul timp de 1 1/2 ore sau până când sucurile se limpezesc atunci când tăiați între un picior și coapsă.
Scoateți puiul și legumele pe un platou și acoperiți cu folie de aluminiu timp de aproximativ 20 de minute. Feliați puiul pe un platou și serviți-l cu legumele.