Pui Fript Perfect

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Puiul fript Perfect ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 813 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lămâie, pui, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Pui Fript Perfect, Pui Fript Perfect, și Pui Fript Perfect pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Scoateți măruntaiele și gâtul din cavitate; congelați sau refrigerați pentru utilizare altă dată.
Tăiați usturoiul transversal în jumătate și separați-l în cuișoare.
Tăiați lămâia în bucăți de 1 inch.
Umpleți puiul cu usturoiul și lămâia. Legați picioarele împreună. Răsuciți aripile sub spate, astfel încât pielea gâtului să fie fixată în poziție. Frecați pielea cu uleiul de măsline și presărați sare și piper.
Prăjiți timp de 1 oră, 15 minute, verificând temperatura cu un termometru citit instantaneu. Puiul este gata când carnea de sân înregistrează 160 F și sucul curge limpede când carnea este înțepată cu o furculiță.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute.
Scoateți din tigaia de prăjire și turnați picăturile de tigaie într-o ceașcă. Îndepărtați și aruncați grăsimea care vine în vârf. Tăiați puiul și serviți cu sucurile de tigaie.