Pui Fript Cu Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Herbed fript Chicken. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă are 650 calorii, 43G de proteine, și 50g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 66,58 USD pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, unt, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 36%. Rețete similare includ Pulpe De Pui Fript Cu Ierburi, Pui fript cu ciuperci cu ierburi, și Pui fript cu Olivada condimentată cu ierburi.
Instrucțiuni
În punga de plastic resigilabilă de 2 galoane, combinați sucul de portocale, uleiul, untul, oțetul, sosul Worcestershire, usturoiul, arpagicul și condimentele.
Adăugați pui; sigilați punga și întoarceți-vă la strat.
Puneți punga într-o tigaie. Refrigerați 8 ore sau peste noapte, rotind ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 350 de lei.
Scurgeți și aruncați marinada.
Așezați puiul pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Coaceți, neacoperit, 2-1/4 până la 2-3 / 4 ore sau până când un termometru introdus în coapsă citește 180 de calorii. Acoperiți ușor cu folie dacă puiul se rumeneste prea repede.
Scoateți puiul din cuptor; cort cu folie.
Lăsați să stea 15 minute înainte de sculptură.