Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Herbed fript Chicken. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă are 650 calorii, 43G de proteine, și 50g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 66,58 USD pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, unt, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 36%. Rețete similare includ Pulpe De Pui Fript Cu Ierburi, Pui fript cu ciuperci cu ierburi, și Pui fript cu Olivada condimentată cu ierburi.
Instrucțiuni
1
În punga de plastic resigilabilă de 2 galoane, combinați sucul de portocale, uleiul, untul, oțetul, sosul Worcestershire, usturoiul, arpagicul și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Adăugați pui; sigilați punga și întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Puneți punga într-o tigaie. Refrigerați 8 ore sau peste noapte, rotind ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de lei.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Scurgeți și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
6
Așezați puiul pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
7
Coaceți, neacoperit, 2-1/4 până la 2-3 / 4 ore sau până când un termometru introdus în coapsă citește 180 de calorii. Acoperiți ușor cu folie dacă puiul se rumeneste prea repede.