Pui fript chinezesc cu sos

Puiul prăjit chinezesc cu sos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 461 calorii, 31g de proteine, și 34G de grăsime. 68 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Un amestec de sos de soia, amidon de porumb, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 51%. Rețete similare includ Rețetă Chineză De Chifle De Pui Fript, Pui fript clasic cu sos, și Clasic friptură de pui & sos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Puneți puiul într-o tigaie. Se acoperă cu sos de soia și se coace la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 30 de minute; reduceți focul la 350 de grade F (175 de grade C) și coaceți timp de 1 oră.
Stropiți ulei peste pui și coaceți încă 10 minute.
Scoateți puiul din cuptor, așezați-l pe un platou și păstrați-l la cald.
Pentru a face sos: puneți tigaia pe aragaz; se toarnă supa de pui în tigaie și se aduce la fierbere, amestecând frecvent, răzuind bucăți de sos de soia caramelizat. Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și apa și amestecați; se amestecă acest amestec în tigaie și se amestecă până se combină bine și se face un sos frumos și gros.
Se servește cu pui prăjit.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Gabrielskloof Chenin Blanc]()
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.