Pui fiert cu portocale cu legume
Puiul fiert cu portocale cu legume ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 228 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați pasta de roșii, prazul, zahărul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 63%. Rețete similare includ Pui Fiert Cu Legume, Pui cu o oală cu legume fierte, și Pui Fiert Cu Legume De Primăvară.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron; se amestecă cu un tel. Pune deoparte. Înveliți puiul cu pesmet.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Adăugați morcovul, prazul, țelina și vermutul în tigaie. Saut 3 minute sau până când prazul este moale. Puneți puiul în tigaie.
Se toarnă amestecul de bulion peste pui; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 15 minute sau până când puiul este gata.