Pui fiert cu caise, măsline verzi și cuscus cu ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul fiert cu caise, măsline verzi și cuscus cu ierburi. Această rețetă face 6 porții cu 1030 calorii, 52G de proteine, și 65g de grăsime fiecare. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 54 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de mentă, cuscus, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Pui Fiert Cu Kumquats Și Măsline Verzi, Pulpe de pui fierte cu măsline verzi, și Pui Fiert Cu Lămâie Și Măsline Verzi.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Întindeți făina într-o farfurie mare de mică adâncime. Condimentează puiul cu belșugsare și piper. Dragați ușor puiul în făină pentru a acoperi toate părțile, atingând excesul. Puneți un cuptor olandez sau o oală mare rezistentă la cuptor la foc mare și acoperiți cu ulei. Când uleiul strălucește, adăugați 5 bucăți de pui și rumeniți-le timp de 4 până la 6 minute pe fiecare parte, fără a le mișca prea mult, astfel încât să obțineți o căutare bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Bomboane Salvatoare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Transferați puiul într-un platou și repetați cu coapsele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
La picăturile din oală, adăugați morcovii, ceapa și țelina. Gatiti, amestecand, aproximativ 5 minute, sau pana cand legumele se inmoaie si incep sa capete o culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați 2 lingurițe de sare, 1 linguriță de piper, scorțișoara, caisele, măslinele și bulionul. Cuibărește puiul în oală, astfel încât coapsele să fie acoperite cu caise, măsline și bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, Tocată
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Aluat De Pâine De Porumb
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Se toarnă orice picături colectate din platou în oală. Aduceți tocanita la fiert, apoi acoperiți și transferați la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Coaceți timp de 1 oră sau până când bucătăria dvs. miroase uimitor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Combinați sucul de portocale, 1/2 cană de apă și 1 lingură de sare într-o oală mică la foc mare și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Se ia de pe foc, se amestecăcuscous și se acoperă rapid pentru a se menține la căldură.
10
Lăsați să stea 10 minute, până când cuscusul este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
11
Combinați scallions, cilantro și mentă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
12
Scoateți puiul din cuptor și amestecați ușor untul până se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Pentru a servi, puneți cuscusul într-un castron de servire și pufați cu o furculiță. Îndoiți-văjumătate din amestecul de scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Ghimbir întreg, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
14
Presărați amestecul de scallion rămas pestepui fiert și serviți-l chiar din oală.