Pui Fiert Cu Andouille
Nevoie de un fel principal fără lactate? Puiul fiert cu Andouille ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.97 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 499 calorii, 49G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cârnați andouille, coapse de pui, cartofi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pui Fiert Cu Cârnați Andouille, Pui Fiert De Sud, și Pui Marocan Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare coapsă de pui în sferturi (sau bucăți de 1 1/2 inch, Dacă sunt mari). Se usuca si se condimenteaza cu 1 lingurita de sare.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați cârnații și gătiți, amestecând, 1 minut.
Adăugați puiul într-un singur strat și gătiți netulburat până se rumenesc, aproximativ 4 minute. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când puiul se rumeneste peste tot, încă 5 minute.
Presărați făina peste pui și gătiți, amestecând, 1 minut.
Se amestecă bulionul și cartofii și se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, acoperite, până când cartofii sunt doar fragede, aproximativ 10 minute. Amestecați okra și gătiți, acoperite, până când puiul și cartofii sunt gătite, încă 5 până la 10 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie și cilantro.