Puiul fiert cremos necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 270 calorii, 29G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de țelină, cimbru, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui Fiert Cremos, Pui fiert și tăiței într-un sos cremos de usturoi, și Pui fiert cu usturoi într-un sos cremos de vin alb.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez sau ceainic mare, aduceți 6 căni de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați ceapa de perle; se fierbe timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
3
Se scurge și se clătește în apă rece; se curăță și se lasă deoparte. În aceeași tigaie, călește ceapa feliată, morcovul și țelina în 1 lingură de unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți legumele; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
5
Adăugați puiul în tigaie; maro pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Scoateți și păstrați cald.
7
Adăugați vin; se fierbe până se reduce la 1/2 cană. Se amestecă bulionul și condimentele. Întoarceți puiul în tigaie; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute sau până când sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cană Supă De Pui
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Scoateți puiul într-un platou de servire; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9
Combinați făina și laptele până se omogenizează; se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Întoarceți legumele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Se ia de pe foc; se acoperă și se lasă deoparte.
11
Într-o tigaie antiaderentă, sotează ceapa perlată rezervată în untul rămas până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Scoateți și puneți deoparte. În aceeași tigaie, sotează ciupercile până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Adăugați ceapa și ciupercile în platoul de servire. Aruncați frunza de dafin din sos; lingură peste pui și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore