Pui fiert aromat cu ceapă prăjită
Puiul fiert aromat cu ceapă prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 761 calorii, 48G de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți boabe de piper, făină, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne De Vită Aromată Cu Vin, Pui fiert cu bere și ceapă, și Pui fiert cu oțet și ceapă.
Instrucțiuni
Aruncați toate ingredientele, cu excepția apei, uleiului, cepei și făinii, cu 1 linguriță de sare într-o oală medie largă și grea. Marinați puiul, acoperit și răcit, 1 oră.
Adăugați apă și aduceți la fierbere, apoi fierbeți, acoperit, până când puiul este fraged, 40 de minute până la 1 oră.
Între timp, încălziți 1 1/2 inci ulei într-o cratiță mică și grea la foc mediu până când este fierbinte, dar nu fumează.
Aruncați ceapa cu 1 linguriță de făină, apoi prăjiți în 2 loturi, amestecând frecvent (nu lăsați să ardă), până se rumenesc, 2 până la 3 minute pe lot.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie. Rezervați 3 linguri de ulei.
Scoateți puiul din lichidul de gătit, rezervând lichid și uscați ușor. 3
Încălziți uleiul rezervat într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește, apoi rumeniți puiul peste tot, aproximativ 6 minute în total.
Transferați pe un platou.
Adăugați restul de 2 lingurițe de făină în grăsime în tigaie și gătiți, amestecând, 1 minut.
Adăugați lichid de gătit pentru pui (cu arome și condimente) și fierbeți, amestecând, până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și se toarnă peste pui. Se acoperă cu ceapă prăjită.