Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Fajitas de pui. Această rețetă servește 4. O porție conține 596 calorii, 37g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piept de pui, sare, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 55 minute. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum La Mansion ' s Chicken Fajitas-Fajitas sunt un fel de mâncare Tex Mex de care toată lumea se bucură, Foaie Pan Fajitas-ușor pentru pui Fajitas, și Tequila Lime Chicken Fajitas și Marea controversă a marinadei de pui.
Instrucțiuni
1
Tăiați sânii groși de pui pe jumătate orizontal: sânii de pui vin în diferite dimensiuni. Dacă aveți piept de pui care are aproximativ o jumătate de kilogram fiecare sau mai mult, veți dori să le feliați pe jumătate orizontal, astfel încât grosimea centrală să aibă o grosime de aproximativ 1/2-inch până la 3/4-inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
2
(Nu vă recomandăm să bateți pieptul de pui, acest lucru nu va avea ca rezultat textura/consistența potrivită pentru fajitas.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
1
Se amestecă toate ingredientele pentru marinată într-un recipient din sticlă sau plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2
Adăugați puiul, amestecați bine, acoperiți și lăsați la marinat la temperatura camerei timp de 30 de minute sau până la 8 ore la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Scoateți puiul din marinată. Ștergeți cea mai mare parte a marinadei și presărați bucățile de pui cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1
Încălziți o lingură de ulei într-o tigaie mare din fontă la foc mare timp de aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
De îndată ce uleiul începe să fumeze, așezați bucățile de piept de pui în tigaie. În funcție de dimensiunea tigaiei și dacă a trebuit să tăiați pieptul de pui, poate fi necesar să lucrați în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Lăsați puiul să gătească netulburat timp de 2 până la 3 minute, până când aveți un foc bun. Odată ce ați ars bine pe o parte, întoarceți bucățile și gătiți încă 2 până la 3 minute până când ați ars bine pe a doua parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Stivați sânii prăjiți, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească: odată ars pe a doua parte, scoateți-l pe o tăietură și acoperiți-l cu folie de aluminiu pentru a se odihni 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Placă De Tăiere
5
Dacă doriți să testați pentru coacere, tăiați într-o singură bucată cu vârful unui cuțit ascuțit. Ar trebui doar făcut, dacă nu, îl puteți pune înapoi în tigaia fierbinte pentru un minut sau două.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, Opțional
6
Iată un sfat: stivuiți sânii de pui prăjiți și apoi acoperiți-i în folie. Împreună vor păstra căldura mai bine pe măsură ce gătiți ardeii și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Saut ardei și ceapă: în timp ce puiul se odihnește, gătește ceapa și ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Adăugați o altă lingură de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Căldură la mare. De îndată ce uleiul este fierbinte, adăugați ceapa și ardeii în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Folosiți o spatulă metalică pentru a răzui o parte din bucățile rumenite de la pui și amestecați pentru a acoperi ceapa și ardeii cu uleiul și bucățile maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Întindeți ceapa și ardeii într-un strat uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
12
Lăsați-i să gătească netulburați timp de 2 minute. Vrei să se ardă cu ceva înnegrire. Amestecați legumele și continuați să gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
13
Feliați puiul și serviți: feliați puiul peste Bob în fâșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
14
Serviți imediat cu ardeii și ceapa, câteva tortilla calde și laturile de brânză mărunțită, salsa, guacamole și/sau salată iceberg feliată subțire îmbrăcată cu oțet și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Iceberg
Cu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
Hot Dog, La Gratar
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fajitas funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ross8. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.