Pui dulce și acru lipicios

Pui dulce și acru lipicios
Puiul dulce și acru lipicios este un lactate gratuit rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 331 calorii, 25g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 1,86 USD pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este un preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării chinezești. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, amestec de supă de ceapă, sos de salată și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 55 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Dulce și acru lipicios Thai dezosate cuptor aripi de pui la cuptor, Dulce și acru lipicios Thai dezosate cuptor aripi de pui la cuptor, și Pui dulce, lipicios și picant.

Instrucțiuni

1
Bateți conservele de caise, sosul de salată în stil rusesc și supa de ceapă uscată se amestecă într-un castron; se toarnă într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Conserve De CaiseConserve De Caise
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați piept de pui, acoperiți cu marinada, stoarceți pentru a îndepărta excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider 1 oră până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Aruncați puiul și marinada într-un vas de copt de 12x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit, ungând regulat, până când nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, 45 de minute până la 1 oră. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Puiul dulce și acru funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. NV Amber Falls Winery Sarah ' s Choice Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
NV Amber Falls Vinăria Sarah ' s Choice Riesling
NV Amber Falls Vinăria Sarah ' s Choice Riesling
Acest Riesling aromat semi-dulce are un buchet distinct de "miere". Perfect echilibrat, acest vin are note de degustare de fructe coapte pe față și un finisaj ușor persistent.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista