Pui dulce și acru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul dulce și acru. Această rețetă servește 4 și costă 2,18 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 269 calorii, 37g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, bulion de pui cu sodiu inferior, garnitură: frunze de coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Pui dulce și acru, Pui dulce și acru, și Pui dulce și acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați jumătățile de piept de pui între 2 foi de folie de plastic; Lira la 1/2-inch grosime.
Presărați puiul cu sare și piper negru.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei de măsline în tigaie.
Adăugați pui; saut 3 minute pe fiecare parte sau până când este gata.
Transferați puiul într-un platou de servire.
Adăugați bulion de pui, conserve de caise și sos de soia în tigaie; aduceți la fierbere. Se amestecă. Gatiti 1 minut.
Se ia de pe foc; se amestecă suc proaspăt de lămâie și pastă de chile Thailandeză. Lingură peste pui; garnisiți cu frunze proaspete de coriandru, dacă doriți.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lubanzi Chenin Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.