Pui dulce și acru

Pui dulce și acru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul dulce și acru. Această rețetă servește 4 și costă 2,18 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 269 calorii, 37g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, bulion de pui cu sodiu inferior, garnitură: frunze de coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Pui dulce și acru, Pui dulce și acru, și Pui dulce și acru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați jumătățile de piept de pui între 2 foi de folie de plastic; Lira la 1/2-inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Presărați puiul cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ulei de măsline în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați pui; saut 3 minute pe fiecare parte sau până când este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Transferați puiul într-un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Adăugați bulion de pui, conserve de caise și sos de soia în tigaie; aduceți la fierbere. Se amestecă. Gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se ia de pe foc; se amestecă suc proaspăt de lămâie și pastă de chile Thailandeză. Lingură peste pui; garnisiți cu frunze proaspete de coriandru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Pastă De ChiliPastă De Chili
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista