Pui De Usturoi Cu Miere Cu Aragaz Lent
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul cu usturoi cu miere cu aragaz lent ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 280 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,51 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână miere, rădăcină de ghimbir, ketchup și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Pui De Usturoi Cu Miere Cu Aragaz Lent, Pui De Usturoi Cu Miere Cu Aragaz Lent, și Pui De Usturoi Cu Miere Cu Aragaz Lent sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu și gătiți coapsele de pui până se rumenesc uniform pe toate părțile.
Așezați coapsele într-un aragaz lent.
Într-un castron, amestecați miere, sos de soia, ketchup, usturoi, ghimbir și suc de ananas rezervat.
Se toarnă în aragazul lent.
Acoperiți și gătiți 4 ore la înălțime. Amestecați bucățile de ananas chiar înainte de servire.
Amestecați amidonul de porumb și apa într-un castron mic.
Scoateți coapsele din aragazul lent. Amestecați amestecul de amidon de porumb în sosul rămas în aragazul lent pentru a se îngroșa.