Pui de tigaie cu cartofi și ciuperci

Pui de tigaie cu cartofi și ciuperci
Puiul de tigaie cu cartofi și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,73 USD pe porție. O porție conține 580 calorii, 32g de proteine, și 35g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 836 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de coapse de pui pe piele, unt, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tigaie de porc de țară cu cartofi și ciuperci, Cotlete De Pui Cu Ciuperci, și Pui înăbușit în tigaie cu ciuperci cu unt de cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează coapsele de pui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
1/2 Cană Plus 2 Lingurițe De Smântână1/2 Cană Plus 2 Lingurițe De Smântână
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
3
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)
4
Se transferă într-un castron mic și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
5
Întoarceți tigaia la foc mediu și adăugați uleiul de lingură rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Se încălzește până la sclipire.
7
Adăugați coapsele de pui cu pielea în jos și gătiți fără să vă mișcați până se rumenesc și crocante, 7 până la 9 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc pe a doua parte, încă 3 până la 4 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Plus 2 Lingurițe De Smântână1/2 Cană Plus 2 Lingurițe De Smântână
8
Se transferă pe o farfurie mare și se lasă deoparte.
9
Adăugați cartofii în grăsimea din tigaie și gătiți la foc mediu-mare, amestecând și aruncând ocazional până se rumenesc ușor, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
10
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
11
Adăugați bulionul de pui și deglazați tigaia, răzuind bucăți maro pe fund. Împingeți cartofii în lateral și așezați puiul înapoi, cu pielea în sus. Aduceți lichidul la fierbere, reduceți-l la foc mic și gătiți, neacoperit, până când coapsele înregistrează cel puțin 165 km F pe un termometru citit instant și stocul este redus la aproximativ o jumătate de cană, 18 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
12
Așezați ciupercile înapoi deasupra în ultimele 2 minute de gătit pentru a le încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)
13
Transferați puiul pe platoul de servire. Pe foc, amestecați untul, sucul de lămâie și jumătate de pătrunjel în sos și legume în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut, Menta Proaspata Si Coaja De Lamaie, OptionalTopping Batut, Menta Proaspata Si Coaja De Lamaie, Optional
Pâine De Secară De O ZiPâine De Secară De O Zi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
Nuci Pecan Planters®Nuci Pecan Planters®
Arahide Măcinate FinArahide Măcinate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
14
Se toarnă peste și în jurul puiului, se presară cu pătrunjel rămas și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista