Pui de tigaie cu cartofi și ciuperci
Puiul de tigaie cu cartofi și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,73 USD pe porție. O porție conține 580 calorii, 32g de proteine, și 35g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 836 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de coapse de pui pe piele, unt, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tigaie de porc de țară cu cartofi și ciuperci, Cotlete De Pui Cu Ciuperci, și Pui înăbușit în tigaie cu ciuperci cu unt de cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează coapsele de pui cu sare și piper.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, 3 până la 4 minute.
Se transferă într-un castron mic și se lasă deoparte.
Întoarceți tigaia la foc mediu și adăugați uleiul de lingură rămas.
Se încălzește până la sclipire.
Adăugați coapsele de pui cu pielea în jos și gătiți fără să vă mișcați până se rumenesc și crocante, 7 până la 9 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc pe a doua parte, încă 3 până la 4 secunde.
Se transferă pe o farfurie mare și se lasă deoparte.
Adăugați cartofii în grăsimea din tigaie și gătiți la foc mediu-mare, amestecând și aruncând ocazional până se rumenesc ușor, 5 până la 7 minute.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați bulionul de pui și deglazați tigaia, răzuind bucăți maro pe fund. Împingeți cartofii în lateral și așezați puiul înapoi, cu pielea în sus. Aduceți lichidul la fierbere, reduceți-l la foc mic și gătiți, neacoperit, până când coapsele înregistrează cel puțin 165 km F pe un termometru citit instant și stocul este redus la aproximativ o jumătate de cană, 18 până la 20 de minute.
Așezați ciupercile înapoi deasupra în ultimele 2 minute de gătit pentru a le încălzi.
Transferați puiul pe platoul de servire. Pe foc, amestecați untul, sucul de lămâie și jumătate de pătrunjel în sos și legume în tigaie.
Se toarnă peste și în jurul puiului, se presară cu pătrunjel rămas și se servește.