Pui De Susan

Puiul de susan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 291 calorii, 22g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. 279 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, făină, marmeladă de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Miere-degete de pui teriyaki cu semințe de susan cu tăiței de celofan de susan și mazăre, Ton cu crustă de susan și Avocado cu tăiței Picante de dovlecei de susan, și Pui De Susan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament sau folie.
Tăiați pieptul de pui în cuburi de 1 inch (cel mai ușor atunci când nu este complet dezghețat). Într-un castron mediu, amestecați sosul de soia, marmelada de portocale, vinul și fulgii de ardei roșu zdrobiți. Aruncați cuburile de pui și marinați cel puțin 10 minute și până la 8 ore la frigider.
Într-un alt castron sau pungă de plastic, amestecați făina și semințele de susan.
Scurgeți cuburile de pui și ștergeți orice exces de lichid, apoi aruncați făina pentru a acoperi ușor.
Întindeți cuburile de pui pe foaia de copt pregătită și stropiți cu untul topit.
Coaceți până când puiul este crocant, dar nu uscat, aproximativ 20 de minute, întorcând cuburile la jumătate.