Pui de Seul cu castraveți bătuți

Pui de Seul cu castraveți bătuți
Puiul de Seul cu castraveți bătuți este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,91 USD pe porție. O porție conține 312 calorii, 30g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, căței de usturoi, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burgeri De Pui Tandoori Cu Castraveți Bătuți, Somon Prăjit Cu Castraveți Bătuți În Chile, și Pui Olimpic Seul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti castraveții, așezați feliile de castraveți într-o strecurătoare; se presară sare, aruncând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Scurgeți 1 oră.
3
Așezați felii de castraveți pe mai multe straturi de prosoape de hârtie; acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Lăsați să stea 5 minute, apăsând ocazional.
5
Combinați castraveții, șalotele și următoarele 6 ingrediente (prin chile) într-un castron mare; aruncați ușor. Acoperiți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Pentru a pregăti puiul, așezați fiecare coapsă de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De PuiPulpe De Pui
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
TigaieTigaie
7
Combinați sosul de soia și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi) într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
8
Adăugați pui la amestecul de sos de soia în pungă;sigiliu. Marinati in frigider 30 de minute, de cotitură sac ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
Pui întregPui întreg
9
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
TigaieTigaie
10
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
11
Așezați 4 coapse în tigaie; gătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat. Repetați procedura cu restul de 4 coapse.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Așezați 2 coapse și 1/2 cană de castraveți pe fiecare din cele 4 farfurii; presărați fiecare porție cu 1 lingură de ceapă verde și 1 linguriță de semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Semințe De SusanSemințe De Susan
CastraveteCastravete
1
Serviți un Sauvignon Blanc erbaceu pentru a face ecou prospețimii clare a castraveților și mentei vasului. Versiunile chiliene, cum ar fi Veramonte Sauvignon Blanc Reserva 2007 ($11), găsesc un echilibru între aromele clare și verzi ale vinului din Noua Zeelandă și fructele tropicale suculente și pepenele din California într-un pachet accesibil. Jeffery Lindenmuth
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
Pepene GalbenPepene Galben
CastraveteCastravete
MentăMentă
VinVin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista