Puiul de rozmarin și ardei roșu cu aragaz lent este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 86 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oregano, rozmarin, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Cu Aragaz Lent Cu Rozmarin, Pui Întreg De Rozmarin Cu Aragaz Lent, și Pui De Rozmarin Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Într-un aragaz lent de 5 până la 6 litri, combinați ceapa, ardeiul gras, usturoiul, rozmarinul și oregano. Zdrobiți cârnații peste amestecul de ceapă. Clătiți puiul și uscați-l; aranjați într-un singur strat peste cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se presară cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
3
Se toarnă vermut. Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 5 până la 7 ore sau până când puiul este fraged și gătit când este străpuns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Transferați puiul într-un platou cald și adânc și acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa rece. Se amestecă în lichidul de gătit în aragazul lent. Creșteți căldura la mare și acoperiți. Gatiti, amestecand de 2 pana la3 ori, până când sosul este îngroșat (aproximativ 10 minute). Condimentează după gust cu sare. Puneți sosul peste pui și presărați cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat