Pui de rozmarin și ardei roșu cu aragaz lent
Puiul de rozmarin și ardei roșu cu aragaz lent este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 86 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oregano, rozmarin, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Cu Aragaz Lent Cu Rozmarin, Pui Întreg De Rozmarin Cu Aragaz Lent, și Pui De Rozmarin Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Într-un aragaz lent de 5 până la 6 litri, combinați ceapa, ardeiul gras, usturoiul, rozmarinul și oregano. Zdrobiți cârnații peste amestecul de ceapă. Clătiți puiul și uscați-l; aranjați într-un singur strat peste cârnați.
Se toarnă vermut. Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 5 până la 7 ore sau până când puiul este fraged și gătit când este străpuns.
Transferați puiul într-un platou cald și adânc și acoperiți pentru a se încălzi.
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa rece. Se amestecă în lichidul de gătit în aragazul lent. Creșteți căldura la mare și acoperiți. Gatiti, amestecand de 2 pana la3 ori, până când sosul este îngroșat (aproximativ 10 minute). Condimentează după gust cu sare. Puneți sosul peste pui și presărați cu patrunjel.