Puiul de rozmarin umplut în sud ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 460 calorii, 33g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ou, sare, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de pui umplut cu sos de rozmarin-portocaliu, Southern Lady ' s Chicken Turnovers – nu lăsați aceste delicii sudice să treacă pe lângă voi, și Gulere Umplute Cu Miel De La Noua Masă Sudică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți amestecul de umplutură conform instrucțiunilor pachetului și lăsați să se răcească. Se amestecă oul și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Umplutură
Nuci Pecan
Ouă
2
Piept de pui fluture făcând o tăietură longitudinală în 1 parte, tăind, dar nu prin partea opusă; desfaceți. Lingura umplutura amestec uniform în jos centrul de o parte din fiecare piept de pui butterflied; ori partea opusă peste umplutura, și locul într-un vas de copt unsa usor. Se amestecă împreună 3 linguri. ulei de măsline și rozmarin tocat; periați uniform peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Ulei De Măsline
Rozmarin
Umplutură
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Presărați puiul uniform cu sare, piper și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Pui întreg
Piper
Sare
4
Coaceți puiul, neacoperit, la 400 timp de 20 de minute sau până când este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Ciuperci Saut și ceapă în restul de 1 lingura. ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare 5 minute sau până se înmoaie; se amestecă supa și bulionul de pui. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând des, 5 minute sau până când se încălzește bine. Lingură amestec de ciuperci uniform peste pui; garnisiți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Ciuperci
Pui întreg
Ceapă
Supă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit umplutură de pâine de porumb cu aragaz