Pui De Rozmarin Umplut În Sud

Pui De Rozmarin Umplut În Sud
Puiul de rozmarin umplut în sud ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 460 calorii, 33g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ou, sare, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de pui umplut cu sos de rozmarin-portocaliu, Southern Lady ' s Chicken Turnovers – nu lăsați aceste delicii sudice să treacă pe lângă voi, și Gulere Umplute Cu Miel De La Noua Masă Sudică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți amestecul de umplutură conform instrucțiunilor pachetului și lăsați să se răcească. Se amestecă oul și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De UmpluturăAmestec De Umplutură
Nuci PecanNuci Pecan
OuăOuă
2
Piept de pui fluture făcând o tăietură longitudinală în 1 parte, tăind, dar nu prin partea opusă; desfaceți. Lingura umplutura amestec uniform în jos centrul de o parte din fiecare piept de pui butterflied; ori partea opusă peste umplutura, și locul într-un vas de copt unsa usor. Se amestecă împreună 3 linguri. ulei de măsline și rozmarin tocat; periați uniform peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
UmpluturăUmplutură
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Presărați puiul uniform cu sare, piper și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Pui întregPui întreg
PiperPiper
SareSare
4
Coaceți puiul, neacoperit, la 400 timp de 20 de minute sau până când este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Ciuperci Saut și ceapă în restul de 1 lingura. ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare 5 minute sau până se înmoaie; se amestecă supa și bulionul de pui. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând des, 5 minute sau până când se încălzește bine. Lingură amestec de ciuperci uniform peste pui; garnisiți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
CiuperciCiuperci
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
SupăSupă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit umplutură de pâine de porumb cu aragaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornbread UmpluturaCornbread Umplutura
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
7
Amestecă.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista