Pui de porumb cu Salsa proaspătă de piersici
Puiul din făină de porumb cu Salsa proaspătă de piersici ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 352 calorii, 33g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, piersici, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Rețete similare sunt Pui de porumb cu Salsa de piersici, Salsa Proaspătă De Piersici, și Salsa Proaspătă De Piersici.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele salsa. Acoperiți și refrigerați până la servire.
Într-un vas superficial, amestecați făina de porumb, 1/2 linguriță de sare și piperul. Înveliți puiul cu amestec de făină de porumb.
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gătiți puiul în ulei 15 până la 20 de minute, rotind o dată, până când sucul este limpede când centrul celei mai groase părți este tăiat (170 buc.F).