Pui De Patiserie Cu Puf Mediteranean

Pui De Patiserie Cu Puf Mediteranean
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de patiserie cu puf mediteranean. Pentru $ 2.39 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 506 calorii. 122 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de pesto de busuioc, usturoi, brânză feta herbată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până foetaj ai putea urma acest curs principal cu Afine Pere Puf De Patiserie Cifre De Afaceri ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 85%. Încercați Plăcintă Cu Oală De Pui Cu Conținut Scăzut De Grăsimi Cu Foietaj!, Pui în patiserie, și Plăcintă Cu Oală De Pui Cu Foietaj pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, folosiți o furculiță pentru a combina usturoiul zdrobit și gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați sânii de pui într-un vas de sticlă superficial și întindeți ambele părți cu amestec de ouă. Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați 4 ore sau peste noapte (recomandat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Așezați o jumătate din foaia de patiserie cu puf pe o placă ușor aromată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
5
Așezați 1/2 cană de spanac în centrul foii de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
6
Scoateți un piept de pui din marinată, scuturând orice exces și așezați deasupra spanacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
7
Întindeți 1 lingură pesto peste pui, stratificați cu jumătate din roșiile uscate la soare, presărați jumătate din brânza feta și acoperiți cu 1/2 cană de spanac. Îndoiți foaia de patiserie în jurul puiului, folosind degetele sau furculița pentru a sigila cusătura de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
8
Așezați cusătura de pui cu fața în jos pe foaia de copt. Repetați pașii cu a doua jumătate a foii de patiserie și pieptul de pui rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Coaceți 35 până la 40 de minute. Testați pentru coacere tăind centrul pieptului de pui; dacă sucurile curg limpede, puiul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista