Pui De Patiserie Cu Puf Mediteranean

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de patiserie cu puf mediteranean. Pentru $ 2.39 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 506 calorii. 122 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de pesto de busuioc, usturoi, brânză feta herbată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până foetaj ai putea urma acest curs principal cu Afine Pere Puf De Patiserie Cifre De Afaceri ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 85%. Încercați Plăcintă Cu Oală De Pui Cu Conținut Scăzut De Grăsimi Cu Foietaj!, Pui în patiserie, și Plăcintă Cu Oală De Pui Cu Foietaj pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, folosiți o furculiță pentru a combina usturoiul zdrobit și gălbenușul de ou.
Așezați sânii de pui într-un vas de sticlă superficial și întindeți ambele părți cu amestec de ouă. Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați 4 ore sau peste noapte (recomandat).
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o foaie de copt.
Așezați o jumătate din foaia de patiserie cu puf pe o placă ușor aromată.
Așezați 1/2 cană de spanac în centrul foii de patiserie.
Scoateți un piept de pui din marinată, scuturând orice exces și așezați deasupra spanacului.
Întindeți 1 lingură pesto peste pui, stratificați cu jumătate din roșiile uscate la soare, presărați jumătate din brânza feta și acoperiți cu 1/2 cană de spanac. Îndoiți foaia de patiserie în jurul puiului, folosind degetele sau furculița pentru a sigila cusătura de patiserie.
Așezați cusătura de pui cu fața în jos pe foaia de copt. Repetați pașii cu a doua jumătate a foii de patiserie și pieptul de pui rămas.
Coaceți 35 până la 40 de minute. Testați pentru coacere tăind centrul pieptului de pui; dacă sucurile curg limpede, puiul este gătit.