Pui de nucă de cocos cu Collards de piper murat
Reteta de pui de nucă de cocos cu Collards piper murat ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 2 ore și 45 de minute. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 120 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, usturoi, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Coconut Cremă Collards, Collards cu nucă de cocos prăjită, și Matt ' s Four-Pepper Collards din bucătăria Lee Bros. Charleston pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați laptele de unt, laptele de nucă de cocos și usturoiul.
Adăugați puiul și dați-l la frigider timp de cel puțin 2 ore și până la 4 ore.
Într-un castron puțin adânc, combinați panko și nuca de cocos; condimentează cu sare și piper.
Se scurge puiul și se condimentează cu sare și piper. Scufundați cotletele în panko, apăsând pentru a-l ajuta să adere. La frigider timp de 10 minute.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până la auriu, 2 minute.
Adăugați gulerele și gătiți, amestecând, până se ofilesc, 2 minute.
Se adaugă stocul și se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand, pana cand lichidul este aproape evaporat si colturile sunt fragede, aproximativ 8 minute. Aruncați usturoiul și amestecați jalapeosul feliat; păstrați cald.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți un centimetru de ulei de canola până la sclipire. Lucrând în loturi, prăjiți puiul la foc moderat, întorcându-l o dată, până când este crocant, 6 minute.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează cu sare.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Regele Frosch Riesling Auslese toate naturale germană cu un 5 din 5 stele de rating pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană]()
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană