Pui de lămâie și cimbru cu aragaz lent
Slow Cooker Lemon și Thyme Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 311 calorii, 21g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână pui, vin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Pui Cu Cimbru De Lămâie Cu Aragaz Lent, Tocană de legume de pui cu aragaz lent cu rozmarin, cimbru și salvie, și Pui De Lămâie Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentați puiul cu sare și piper, apoi prăjiți în uleiul fierbinte până se rumenesc pe toate părțile.
Între timp, tăiați una dintre lămâi în bucăți și puneți-o într-un aragaz lent împreună cu ceapa, cimbru, vin alb și usturoi.
Tăiați lămâia rămasă în sferturi și umpleți-o în cavitatea puiului.
Așezați puiul în pieptul aragazului lent în jos deasupra amestecului de ceapă și lămâie. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 ore sau timp de 3 ore la maxim. Puiul se face atunci când picioarele se mișcă ușor în prize și temperatura internă a sânului a atins 160 de grade F (70 de grade C).