Pui De Lămâie-Rozmarin
Puiul de lămâie-rozmarin este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,67 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 222 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, piept de pui, piper de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Pui Cu Lămâie De Rozmarin, Pui De Rozmarin Cu Lămâie, și Pui Cu Lămâie De Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Plae sac de cuptor într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Adăugați făină; răsuciți capătul pungii cuptorului și agitați pentru a acoperi.
Adăugați ceapă, legume, 1 1/2 lingurițe rozmarin, 1 linguriță piper lămâie și 1/4 linguriță sare în punga cuptorului; strângeți punga pentru a amesteca ingredientele.
Presărați pieptul de pui cu restul de 1 1/2 lingurițe de rozmarin, 1 linguriță de piper de lămâie și 1/4 linguriță de sare. Aranjați puiul peste legume într-un strat uniform.
Închideți punga cuptorului cu cravată din nailon; tăiați 6 (1/2-inch) fante în partea superioară a sacului.
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când puiul este gata și legumele sunt fragede.