Pui De Lămâie Mediteranean
Puiul cu lămâie mediteraneană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă 55 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 306 calorii. 497 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați sare, lămâie, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pui la cuptor mediteranean cu lămâie, Salată De Pui Mediteraneană Cu Plante De Lămâie La Grătar, și Salată Mediteraneană De Paste Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Într-un vas de copt de 9x13 inch, radeți coaja de la 1/2 lămâie, stoarceți sucul (aproximativ 1/4 cană) și adăugați la coajă cu oregano, usturoi, ulei, sare și piper. Se amestecă până se amestecă.
Scoateți pielea din bucățile de pui și aruncați-o. Înveliți bucățile de pui cu amestecul de lămâie și aranjați, cu osul în sus, în vasul de copt. Acoperiți vasul și coaceți timp de 20 de minute. Întoarceți și ungeți puiul.
Reduceți căldura la 400 de grade F (205 grade C) și coaceți neacoperit, ungând la fiecare 10 minute, încă aproximativ 30 de minute.
Serviți puiul cu sucuri de tigaie.