Pui de lămâie lipicios
Puiul de lămâie lipicios necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 33 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 142 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Dacă aveți piept de pui, lămâie, miere limpede și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pui de lămâie lipicios, Pui De Lămâie Chinezesc Lipicios, și Pui De Lămâie Chinezesc Lipicios pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la ulei înalt și ușor un vas termorezistent superficial.
Puneți puiul în vas, cu pielea în jos și condimentați cu sare și piper. Grătar timp de 5 minute. În timp ce puiul este la grătar, tăiați patru felii subțiri din lămâie.
Întoarceți fileurile de pui și puneți o felie de lămâie deasupra fiecăruia.
Se presara peste cimbru si putin mai condimenteaza, apoi se stropeste cu mierea. Strângeți peste sucul din lămâia rămasă și lingurați 2 linguri de apă. Reveniți la grătar încă 10 minute, până când puiul este auriu și gătit până la capăt.
Serviți puiul și sucurile lipicioase cu orez sau cartofi și un Veg verde broccoli sau praz sunt bune.