Pui de lămâie cu cuscus de măsline Fructat

Pui de lămâie cu cuscus de măsline Fructat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de lămâie cu cuscus de măsline Fructat. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 722 calorii. Această rețetă servește 4. 172 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, căței de usturoi, naut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 28 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, care este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui prăjit cu lămâie cu cuscus de măsline, Pui de Turmeric și chimen cu ardei iute, portocale de scorțișoară și cuscus de măsline-naut, și Couscous fructat și prepeliță condimentată.

Instrucțiuni

1
Fluturați pieptul de pui tăind cea mai groasă parte a sânului, oprindu-vă cu 1 cm înainte de margine, apoi deschizându-vă ca o carte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
2
Bateți împreună sucul de lămâie, uleiul de măsline, fulgii de ardei iute și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Se toarnă jumătate peste pui și se marinează timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Între timp, puneți cuscusul și sultanele într-un castron, apoi turnați peste stoc. Acoperiți vasul cu folie alimentară și lăsați 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Stafide AuriiStafide Aurii
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Încălziți o tavă sau o tigaie antiaderentă, scoateți puiul din marinată și gătiți timp de 4 minute pe fiecare parte până devine auriu și fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Pufați cuscusul cu o furculiță și amestecați măslinele, nautul, pătrunjelul și cealaltă jumătate a marinadei. Condimentează și servește cu puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
DificultateMediu
Gata În28 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista