Pui De Logodnă

Pui De Logodnă
Puiul de logodnă este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 709 calorii, 60g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de pui, ierburi, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ierburile proaspete, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Crema De Lavanda Cu Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Pui De Logodnă, Pui Fript De Logodnă, și Sandvișuri Cu Degetul Inelar De Logodnă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport pentru cuptor în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scoateți mănușile din pui, spălați puiul în interior și în exterior cu apă rece, apoi lăsați puiul să se scurgă, cavitatea în jos, într-o strecurătoare timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Se usucă puiul cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Așezați pieptul de pui în jos într-o tigaie medie prevăzută cu un suport și turnați sucul de lămâie peste tot puiul, atât în interior, cât și în exterior. Condimentați puiul peste tot cu sare și piper în interior și în exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Piept De PuiPiept De Pui
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Înțepați 2 lămâi întregi de trei ori în trei locuri diferite pe fiecare cu o furculiță și așezați-le adânc în interiorul cavității. Dimensiunea cavității de pui poate varia, deci dacă o lămâie iese parțial, este în regulă. (Sfat: dacă lămâile suntrigid, rulați-le pe blat cu palma înainte de a înțepa pentru ca sucurile să curgă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
LămâieLămâie
RolaRola
6
Puneți puiul în cuptor, reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F și prăjiți, neacoperit timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți tigaia din cuptor. Folosind clești sau două lemnelinguri, întoarceți pieptul de pui în sus. Introduceți un termometru pentru carne în înălțime și readuceți puiul la cuptor și prăjiți timp de aproximativ 1 oră până la 1 oră și 15 minute sau până când termometrul pentru carne citește 180 de grade F și sucurile se curăță când coapsa este înțepată cu o furculiță. Continuați prăjirea dacănecesar. Rețineți că timpii de gătit în diferite cuptoare variază; prăjirea unui pui la 350 de litri F durează aproximativ 18-20 de minute pe kilogram, plus 15 minute suplimentare pentru un pui umplut care este de 4 kilograme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Piept De PuiPiept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
CleșteClește
1
Se toarnă sucurile din tigaie pe partea de sus a pui felii&151;aceasta este "marry Me suc."
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
2
Se ornează cu ierburi proaspete și felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
LămâieLămâie
1
Sculptarea unei păsări necesită multă practică, așa că nu vă așteptați să fie perfectă la prima încercare. Cel mai important lucru este să ai un cuțit ascuțit (de preferință unul făcut special pentru sculptură). Începeți prin felierea sânilor, îndepărtând cât mai multă carne posibil, apoi îndepărtați picioarele și aripile (folosind foarfece de bucătărie lucrați și umflați). Nu vă faceți griji dacă pare dezordonat; va avea un gust la fel de bun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Retipărit cu permisiunea a 100 de rețete pe care fiecare femeie ar trebui să le cunoască: pui de logodnă și alte 99 de feluri de mâncare fabuloase pentru a obține tot ce îți dorești în viață de Cindi Leive și editorii Glamour. Drepturi de autor (c) 201
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Revista