Pui De Fermă Umplut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați pui de fermă umplut. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $1.42 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 228 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapa verde, amidonul de porumb, jumătățile de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 40 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui Bacon Ranch Umplute Scoici, Crocante umplute Buffalo piept de pui cu Ranch cartofi prăjiți-Iowa fata mănâncă, și Crocante umplute Buffalo piept de pui cu Ranch cartofi prăjiți-Iowa fata mănâncă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică antiaderentă, gătiți slănina la foc mediu până când este gătită, dar nu crocantă.
Scurgeți pe prosop de hârtie. Aplatizați puiul la 1/4 in. grosime; răspândit cu pansament ranch. Se acoperă cu ciuperci, ardei roșu și ceapă.
Rulați și înfășurați o bucată de slănină în jurul fiecăruia; asigurați-vă cu o scobitoare dacă este necesar.
Se pune într-o mică adâncime 1-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Coaceți, neacoperit, la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau sucurile de pui curg limpede.
Scoateți și păstrați cald.
Se strecoară sucurile de tigaie. Într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb și laptele până se omogenizează; se amestecă sucurile de tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 1 minut sau pana se ingroasa.