Pui De Fermă De Bacon La Cuptor
La cuptor pui Bacon Ranch ar putea fi doar fără gluten rețetă pe care o căutați. Pentru 1,99 USD pe porție, primești un fel principal care servește 4. O porție conține 250 calorii, 35g de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de roșii, piept de pui, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Rețete similare sunt Pui la cuptor Bacon Ranch Taquitos cu Avocado Ranch, Pui la cuptor Bacon Ranch Taquitos cu Avocado Ranch, și Bacon Ranch Pui Cheddar La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul și pulverizați o foaie de copt cu spray de gătit.
Se presara carnea de pui cu jumătate din Valea ascunsă original Ranch-ul original Ranch-ul
Amestecă. Înfășurați două felii de slănină în jurul fiecărei bucăți de pui. Rezervă restul Ranch pansamente și condimente
Se amestecă pentru o altă utilizare.
Pulverizați o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și gătiți până când slănina se rumeneste, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați puiul pe foaia de copt. Acoperiți fiecare piept de pui cu 2 felii de roșii și 1 felie de brânză. Se fierbe la 5 inci de sursa de căldură până când puiul este gătit (165 grade F temperatura internă) și brânza este topită și cu bule, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Serviți deasupra salatei pentru o salată all-in-one.