Pui de coriandru la grătar cu roșii murate și Salsa de Avocado
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul de coriandru la grătar cu roșii murate și Salsa de Avocado ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 4,57 USD pe porție. O porție conține 991 calorii, 50g de proteine, și 77g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de coriandru, ceapă verde, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Pui la grătar cu o Salsa de roșii Avocado, Pui de rozmarin la grătar cu Salsa groasă de roșii-Avocado, și Somon Lime & Cilantro cu porumb la grătar și Salsa de Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți salsa: într-un castron, combinați roșiile, ardeii iute și ceapa verde. Într-o cratiță medie la foc mare, aduceți oțetul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Tomate
Oțet
Ardei Iute
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Adăugați zahăr brun și sare și gătiți, amestecând, până se dizolvă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sare
3
Se ia de pe foc. Puneți ghimbirul, usturoiul și condimentele uscate într-un castron. Într-o altă cratiță medie, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare până la ondulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Usturoi
Ghimbir
Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
4
Adăugați amestecul de ghimbir și gătiți, amestecând, până când este parfumat, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
5
Se ia de pe foc, se amestecă oțetul condimentat și se toarnă peste amestecul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Tomate
6
Lăsați salsa să se răcească, apoi acoperiți și răciți cel puțin 1 oră și până la 4 ore. Cu aproximativ 1 oră înainte de servire, tăiați avocado în 3/4-in. bucăți, adăugați la salsa și aduceți la temperatura camerei.
Faceți pui: într-un castron mare, combinați uleiul de măsline, sucul de lămâie și condimentele. Întoarceți puiul în amestec pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Condimente
Ulei De Măsline
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Lăsați să stea la temperatura camerei, întorcându-se ocazional, 30 până la 45 de minute.
9
Încălziți un grătar la mare (450 până la 550). Ridicați puiul din marinată (aruncați marinada) și puneți puiul la grătar, acoperit, întorcându-se des, până când nu mai este roz în centru, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
10
Transferați puiul într-un platou și lingurați salsa deasupra, economisind jumătate din lichid pentru o altă utilizare (cum ar fi sosul pentru salată).
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Cuvaison Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.