Pui De Cocos Thailandez

Thai pui de nucă de cocos este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 46G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 657 calorii. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 122 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți bucăți sparanghel, apă, pudră de curry și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Frigarui Thailandez de pui cu nucă de cocos cu orez cu nucă de cocos, Supă thailandeză de pui și nucă de cocos (Tom Kha Kai), și Supă Thailandeză De Pui Cu Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 2 litri, combinați apa și orezul. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute.
Într-un castron de dimensiuni medii, combinați puiul și pudra de curry și aruncați pentru a acoperi.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit. Gatiti puiul, amestecand frecvent, la foc mediu-mare timp de 4 minute.
Se amestecă sparanghelul, mazărea de zăpadă, morcovii și ceapa verde; gatiti 3 minute.
Se toarnă laptele de cocos , se continuă gătitul până când sosul este fierbinte și puiul este gătit.
Se servește peste orezul fierbinte și fiert.