Pui De Citrice Prăjit La Cuptor Cu Argilă

Pui De Citrice Prăjit La Cuptor Cu Argilă
Puiul de citrice prăjit la cuptor cu argilă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 279 calorii, 24g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de tarhon, lămâie, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pui prăjit la cuptor cu ierburi și citrice, Halibut Prăjit La Cuptor Cu Vinetă De Citrice Din Plante, și Pui Prăjit La Cuptor Cu Arahide Cu Sos De Citrice-Ghimbir.

Instrucțiuni

1
Înmuiați cuptorul de lut în apă pentru a acoperi 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți lămâia în cavitatea de pui. Puneți aripile sub și legați picioarele împreună cu sfoară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
3
Așezați puiul în oală de lut, cu pieptul în sus și presărați cu tarhon. Acoperiți cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se introduce în cuptorul rece. Întoarceți cuptorul la 450 și coaceți 1 oră. Descoperiți și coaceți încă 15 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în coapsa de pui înregistrează 180.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Revista