Pui De Citrice Prăjit La Cuptor Cu Argilă

Puiul de citrice prăjit la cuptor cu argilă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 279 calorii, 24g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de tarhon, lămâie, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pui prăjit la cuptor cu ierburi și citrice, Halibut Prăjit La Cuptor Cu Vinetă De Citrice Din Plante, și Pui Prăjit La Cuptor Cu Arahide Cu Sos De Citrice-Ghimbir.
Instrucțiuni
Înmuiați cuptorul de lut în apă pentru a acoperi 10 minute.
Puneți lămâia în cavitatea de pui. Puneți aripile sub și legați picioarele împreună cu sfoară, dacă doriți.
Așezați puiul în oală de lut, cu pieptul în sus și presărați cu tarhon. Acoperiți cu capac.
Se introduce în cuptorul rece. Întoarceți cuptorul la 450 și coaceți 1 oră. Descoperiți și coaceți încă 15 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în coapsa de pui înregistrează 180.