Pui De Citrice-Ghimbir
Puiul cu citrice-ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 252 calorii, 31g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.69 pe portie. Această rețetă de la Betty Crocker are 10 fani. Un amestec de unt, portocală, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până gingerroot ai putea urma acest curs principal cu Mușcături de prăjituri de turtă dulce (Rețetă fără gluten*) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Pui De Citrice-Ghimbir, Crock Pot Citrice Ghimbir Pui, și Pui prăjit cu citrice și ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă sucul de portocale, sucul de lămâie, mierea, ghimbirul și 1 linguriță de cimbru într-un castron mediu.
Pulverizați tigaie antiaderentă de 10 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare.
Presărați amestecul de sare și piper peste pui. Gatiti puiul in tigaie 3 pana la 4 minute, intorcand o data, pana se rumeneste. Se amestecă amestecul de suc de portocale.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și gătiți 8 până la 10 minute sau până când puiul nu mai este roz când se taie centrele celor mai groase bucăți.
Scoateți puiul din tigaie.
Încălziți sosul în tigaie până la fierbere.
Adăugați unt. Gatiti, amestecand continuu, pana cand untul se topeste si sosul se ingroasa usor.
Serviți sosul peste felii de pui și portocale.
Se presară cu cimbru suplimentar.