Pui de ceapă crocant francez

Pui de ceapă crocant francez
Puiul de ceapă crocant al francezilor este un lactate gratuit felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 368 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,95 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Pui De Ceapă Franceză Crocantă, Pui De Ceapă Crocant, și Pui De Ceapă Crocant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă de plastic resigilabilă, combinați ceapa și făina. Zdrobiți ușor cu mâinile sau cu un știft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2
Transferați pe placă de plăcintă sau pe hârtie cerată.
3
Scufundați puiul în ou; apoi acoperiți cu amestec de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Așezați pe o foaie de copt ușor unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Coaceți, neacoperit, la 400 de minute pentru 20 de minute sau până când sucurile se limpezesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și Burgundia albă. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Château Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Château Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Un rubin frumos, strălucitor și elegant ??culoare. Nas bogat și puternic de fructe roșii, cu vanilie și note prăjite. Delicat pe gust, lemnos, cu arome de lemn dulce și fructe roșii, condimentate fin, cu un finisaj lung și tanic.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista