Pui curry cu prune și ghimbir
Puiul curry cu prune și ghimbir necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.23 pe portie. O porție conține 389 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, Vin, prune și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Rețete similare includ Prune prăjite cu ghimbir și nuci pecan, Pui curry cu aragaz lent cu ghimbir și iaurt, și Cozi de miel fierte cu caise uscate, prune și ghimbir confiat.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar și adăugați pui. Sigilați și agitați pentru a acoperi.
Scoateți puiul din pungă, scuturând excesul de făină.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Adăugați ceapa în tigaie și fierbeți timp de 2 minute.
Adăugați ceapa la pui și păstrați-o caldă.
Adăugați prune și 1/4 cană de vin în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite; gatiti 4 minute sau pana cand prunele se rumenesc.
Adăugați 1/2 cană de vin și ghimbir în tigaie; aduceți la fierbere.
Adăugați amestecul de pui în tigaie și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când puiul este gata.