Pui Curry

Curry de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 455 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de lapte de cocos, ulei de canolan, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Budincă de semințe de chia cu cartofi dulci cu sos de ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ curry de pui andhra-kodi kura cu sos (curry simplu de pui ), [Recenzie-produs] rapidă din Malaezia pui Curry (ft. Sos Curry Instant Din Carne A1), și boluri de pui curry indian cu sos de iaurt curry.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Presărați puiul uniform cu sare.
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 6 minute sau pana se rumeneste, intorcand o data.
Adăugați ardeiul gras în tigaie; saut 4 minute, amestecând ocazional.
Scoateți amestecul de pui din tigaie.
Combinați sucul, sosul de soia, pasta de curry și zahărul într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de suc și laptele de cocos în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 12 minute sau pana cand este usor gros. Întoarceți amestecul de pui în tigaie; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Garnisiți cu pene de var, dacă doriți.