Pui cu vin și ciuperci
Pui cu vin și ciuperci ia în jur 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 464 calorii, 50g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 133 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, ulei de măsline ușor, împachetați ciuperci de castane și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, care este mare. Rețete similare sunt Pui cu vin și ciuperci, Pui cu vin alb și ciuperci, și Pui în sos de vin alb cu ciuperci.
Instrucțiuni
Aruncați puiul în făină, apoi atingeți excesul.
Se amestecă 1 linguriță din excesul de făină cu puțin bulion și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie, apoi adăugați puiul, ciupercile și cimbru. Gatiti la foc mediu-mare timp de aproximativ 5 minute, intorcand pieptul de pui o data pana devine auriu.
Ridicați puiul afară, apoi lăsați-l deoparte.
Se toarnă vinul și bulionul rămas și se fierbe timp de 5 minute sau până se reduce la jumătate.
Adăugați făina și amestecul de stoc, amestecând până când sosul se îngroașă puțin.
Puneți puiul înapoi în tigaie, împreună cu orice sucuri din farfurie, apoi fierbeți timp de 5 minute sau până când este fiert și sosul este lucios.