Pui cu vin și ciuperci

Pui cu vin și ciuperci
Pui cu vin și ciuperci ia în jur 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 464 calorii, 50g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 133 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, ulei de măsline ușor, împachetați ciuperci de castane și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, care este mare. Rețete similare sunt Pui cu vin și ciuperci, Pui cu vin alb și ciuperci, și Pui în sos de vin alb cu ciuperci.

Instrucțiuni

1
Aruncați puiul în făină, apoi atingeți excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
2
Se amestecă 1 linguriță din excesul de făină cu puțin bulion și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
3
Încălziți uleiul într-o tigaie, apoi adăugați puiul, ciupercile și cimbru. Gatiti la foc mediu-mare timp de aproximativ 5 minute, intorcand pieptul de pui o data pana devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Ridicați puiul afară, apoi lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Se toarnă vinul și bulionul rămas și se fierbe timp de 5 minute sau până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați făina și amestecul de stoc, amestecând până când sosul se îngroașă puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
7
Puneți puiul înapoi în tigaie, împreună cu orice sucuri din farfurie, apoi fierbeți timp de 5 minute sau până când este fiert și sosul este lucios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se servește cu piure.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista