Șampanie-rumenit unt de pui ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. O porție conține 711 calorii, 40g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $3.14 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână făină, coniac, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Saut carne de pui cu unt rumenit cu salvie, Unt Rumenit Salvie Pui Prăjit, și Pui în unt rumenit cu lămâie-usturoi-salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Gatiti baconul intr-un cuptor olandez mare la foc mediu pana cand este crocant; scoateți slănina din tigaie, rezervând picături în tigaie. Rezervați slănină pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie
3
Așezați 2/3 cană de făină într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Presărați puiul uniform cu 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Dragă pui ușor în făină; scuturați excesul de făină. Creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu Grosier
Sare
5
Adăugați 1 lingură de ulei în picături în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați jumătate de pui în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste. Întoarceți puiul; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Scoateți din tigaie. Repetați procedura cu restul de 1 lingură de ulei și pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați cartofii în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați ciuperci; se presară cu 1/4 linguriță sare. Gatiti 3 minute, amestecand ocazional. Se amestecă coniac. Gatiti pana cand lichidul aproape se evapora (aproximativ 30 de secunde), amestecand ocazional. Puneți puiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Pui întreg
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați șalotă și stoc; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Stoc
11
Așezați boabele de piper și următoarele 3 ingrediente (prin pătrunjel) pe un strat dublu de pânză de brânză. Adunați marginile; legați cu sfoară de măcelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Pătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
Apa Suplimentara
12
Adăugați pachet la tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Coaceți, descoperit, la 300 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Tăiați blaturile de morcovi la 1 inch; frecați morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Morcov
Morcov
15
Adăugați morcovii în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
16
Coaceți încă 45 de minute sau până când legumele sunt fragede și puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
17
Scoateți puiul și legumele din tigaie; păstrați cald. Aruncați pachetul de plante medicinale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
18
Puneți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
19
Adăugați vin în tigaie; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti pana cand amestecul se reduce la 2/3 cana (aproximativ 11 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
20
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu. Gatiti untul 3 minute sau pana se rumeneste usor, scuturand tigaia ocazional. Se amestecă 1 linguriță de făină; gatiti 1 minut, amestecand continuu cu un tel. Adăugați treptat amestecul de unt la amestecul de vin redus, amestecând constant cu un tel. Gatiti 1 minut sau pana cand este usor gros. Se amestecă restul de 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. David & Nadia Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.