Pui Cu Unt Rumenit Cu Șampanie

Pui Cu Unt Rumenit Cu Șampanie
Șampanie-rumenit unt de pui ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. O porție conține 711 calorii, 40g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $3.14 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână făină, coniac, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Saut carne de pui cu unt rumenit cu salvie, Unt Rumenit Salvie Pui Prăjit, și Pui în unt rumenit cu lămâie-usturoi-salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Gatiti baconul intr-un cuptor olandez mare la foc mediu pana cand este crocant; scoateți slănina din tigaie, rezervând picături în tigaie. Rezervați slănină pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
3
Așezați 2/3 cană de făină într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Presărați puiul uniform cu 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Dragă pui ușor în făină; scuturați excesul de făină. Creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
SareSare
5
Adăugați 1 lingură de ulei în picături în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați jumătate de pui în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste. Întoarceți puiul; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți din tigaie. Repetați procedura cu restul de 1 lingură de ulei și pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați cartofii în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați ciuperci; se presară cu 1/4 linguriță sare. Gatiti 3 minute, amestecand ocazional. Se amestecă coniac. Gatiti pana cand lichidul aproape se evapora (aproximativ 30 de secunde), amestecand ocazional. Puneți puiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Pui întregPui întreg
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați șalotă și stoc; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
StocStoc
11
Așezați boabele de piper și următoarele 3 ingrediente (prin pătrunjel) pe un strat dublu de pânză de brânză. Adunați marginile; legați cu sfoară de măcelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
12
Adăugați pachet la tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Coaceți, descoperit, la 300 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Tăiați blaturile de morcovi la 1 inch; frecați morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De MorcovFrunze De Morcov
MorcovMorcov
15
Adăugați morcovii în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Coaceți încă 45 de minute sau până când legumele sunt fragede și puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Scoateți puiul și legumele din tigaie; păstrați cald. Aruncați pachetul de plante medicinale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
18
Puneți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
19
Adăugați vin în tigaie; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti pana cand amestecul se reduce la 2/3 cana (aproximativ 11 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
20
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu. Gatiti untul 3 minute sau pana se rumeneste usor, scuturand tigaia ocazional. Se amestecă 1 linguriță de făină; gatiti 1 minut, amestecand continuu cu un tel. Adăugați treptat amestecul de unt la amestecul de vin redus, amestecând constant cu un tel. Gatiti 1 minut sau pana cand este usor gros. Se amestecă restul de 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
TigaieTigaie
21
Se servește cu pui și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
22
Se ornează cu pătrunjel proaspăt tocat și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel ProaspătPătrunjel Proaspăt
CimbruCimbru

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. David & Nadia Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista