Pui Cu Unt La Grătar
Puiul cu unt la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 345 calorii, 30g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Rețete similare includ Gratar Butterflied BBQ de pui cu salata de macaroane, Pui la grătar cu unt cu Curry și chimen, și Dulce Glazurate Butterflied Pui La Gratar.
Instrucțiuni
Se usucă puiul cu prosoape de hârtie și se așează cu pieptul în jos pe o tăietură mare. Folosind foarfece ascuțite de bucătărie, îndepărtați coloana vertebrală tăind de-a lungul fiecărei părți a acesteia. Întoarceți puiul și întindeți-l plat. Apăsați ferm pe piept pentru a aplatiza puiul. Pentru o stabilitate sporită, rulați orizontal o frigăruie de metal sau lemn, intrând printr-o coapsă, trecând prin ambele jumătăți ale sânului și ieșind prin cealaltă coapsă. Trageți vârfurile aripilor în spate. Condimentează generos cu sare și piper.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe jumătate din grătarul de cărbune. Alternativ, setați jumătate din arzătoarele unui grătar pe gaz la foc mare. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Așezați pielea de pui cu fața în sus pe partea mai rece a grătarului, cu picioarele orientate spre partea mai fierbinte. Acoperiți grătarul cu orificii de aerisire pe capac deschis și aliniat peste pui. Deschideți orificiile inferioare ale grătarului. Gatiti pana cand termometrul de citire instant este introdus in partea cea mai adanca a registrelor de San 110 F. intoarceti cu grija puiul si asezati pielea in jos pe partea mai fierbinte a gratarului, cu sanii indreptati spre partea mai rece. Apăsați ferm cu o spatulă largă și rigidă pentru a asigura un contact bun între păsări și grătarele grătarului. Acoperiți și gătiți până când pielea este crocantă și termometrul cu citire instantanee introdus în partea cea mai adâncă a sânilor înregistrează 145 până la 150 de metri pătrați, cu aproximativ 10 minute mai mult. Dacă puiul amenință să ardă înainte ca temperatura să fie atinsă, glisați cu grijă pe partea mai rece a grătarului, acoperiți și continuați să gătiți până când ați terminat. Nu lăsați capacul oprit mai mult decât este nevoie pentru a verifica temperatura sau puiul va arde.
Transferați puiul pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute. Sculptați și serviți.