Pui Cu Unt Indian (Pui Makhani)

Pui Cu Unt Indian (Pui Makhani)
Pui cu unt Indian (pui Makhani) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 916 calorii, 66g de proteine, și 57G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 5.71 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 245 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână pastă de usturoi, frunze de schinduf, garam masala și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Încercați Pui Cu Unt Indian (Murgh Makhani) - Luminat, Pui Makhani (Pui Cu Unt Indian), și Pui Makhani (Pui Cu Unt Indian) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul într-un vas de sticlă neporos sau castron cu suc de lămâie, 1 lingură de pudră de chili și sare. Aruncați pentru a acoperi; acoperiți vasul și refrigerați la marinat timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgeți iaurtul într-o cârpă timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
3
Se pune într-un bol mediu; se amestecă în sare, pastă de usturoi, garam masala, unt, pudră de chili, pastă de ghimbir, suc de lămâie și ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Garam MasalaGaram Masala
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Pastă De GhimbirPastă De Ghimbir
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă amestecul de iaurt peste pui, se înlocuiește capacul și se dă la frigider pentru a se marina încă 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
5
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Puneți puiul pe frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Așezați frigarui într-un vas de copt de 9x13 inci și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute sau până aproape fierte.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Pentru a face sos: topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu. Se amestecă în garam masala. Când masala începe să crape, amestecați pasta de ghimbir, usturoiul tocat și ardeii verzi de chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Garam MasalaGaram Masala
Pastă De GhimbirPastă De Ghimbir
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Se sotează până se înmoaie, apoi se amestecă piureul de roșii, pudra de chili, sarea și apa. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând în miere și schinduf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Puneți puiul în amestecul de sos. Continuați să gătiți încă 5 minute sau până când puiul nu mai este roz în interior. Se amestecă smântână proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Ingrediente

12 lingurițe de pudră de usturoi8 căni de bezele miniaturale, împărțite8 căni de bezele miniaturale, împărțite23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt topitunt topit12 lingurițe de pudră de usturoi1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1Bucăți de caramele Heath Barfrunze uscate de schinduffrunze uscate de schinduf13 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmgaram masalagaram masala12 lingurițe de pudră de usturoigaram masalagaram masala12 lingurițe de pudră de usturoiusturoi tocatusturoi tocat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm2-3 linguri patrunjel tocat2-3 linguri patrunjel tocat12 lingurițe de pudră de usturoipastă de ghimbirpastă de ghimbir23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpastă de ghimbirpastă de ghimbir12 lingurițe de pudră de usturoiardei iute verde tocatardei iute verde tocat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)12 lingurițe de pudră de usturoi1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale12 lingurițe de pudră de usturoicreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec6creveți și cu venesare dupa gustsare dupa gust7941 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.piept de pui fără piele, dezosat, cu jumătate de cubpiept de pui fără piele, dezosat, cu jumătate de cub4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 1/2 căni de kefalotyri sau kasseri, ras2 1/2 căni de kefalotyri sau kasseri, ras2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #42371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 conserve (425 g fiecare) de pere feliate, bine scurse2 conserve (425 g fiecare) de pere feliate, bine scurse

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista