Pui cu Tagliatelle de spanac și Pesto de pătrunjel

Pui cu Tagliatelle de spanac și Pesto de pătrunjel
Nevoie de o curs principal fără gluten? Puiul cu Tagliatelle de spanac și Pesto de pătrunjel ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 562 calorii, 34G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 6,3 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 118 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți spanac pentru copii, piper, nuci de pin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Încercați Paste de spanac de casă cu Pesto de busuioc-pătrunjel-caju, Paste de năut cu spanac de lămâie cu Pesto de pătrunjel – 10 puncte, și Tagliatelle cu sfeclă mărunțită, smântână și pătrunjel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un recipient mare, dizolvați 1/4 cană de sare și 2 linguri de zahăr în 2 căni de apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Puneți puiul în saramură și răciți timp de o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3
În timp ce puiul este sărat, puneți pătrunjel, nuci de pin, usturoi, ulei de măsline și fulgi de chili în robotul de bucătărie. Pulsează până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Se transferă în castron și se amestecă parmezanul. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți puiul din saramură și uscați-l cu prosoape de hârtie. Înjumătățiți bucățile de pui pe părtinire, astfel încât bucățile să aibă o grosime de aproximativ 1/4 până la 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Încălziți tigaia la grătar la foc mediu. Periați ușor suprafața cu ulei și gătiți puiul până când este gătit (un termometru cu citire instantanee introdus în centrul puiului ar trebui să citească 150 până la 155 F), 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
7
Se transferă pe placa de tăiat și se lasă să se odihnească 5 minute. Feliați în felii de 1/4 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Aduceți 4 litri de apă sărată pentru a fierbe în oală mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Adăugați paste și gătiți la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
10
Scurgeți și reveniți la oală, rezervând 1 cană de lichid de gătit. Se amestecă pesto și spanac pentru copii până se ofilesc. Condimentează după gust și amestecă puiul. Se amestecă apă suplimentară pentru paste până la sosul subțire până la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg De Creveți Mari, Decojiți și Devenați, Cu Coada îndepărtată1 Kg De Creveți Mari, Decojiți și Devenați, Cu Coada îndepărtată
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Se servește cu parmezan ras suplimentar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate86
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista