Pui cu Tagliatelle de spanac și Pesto de pătrunjel
Nevoie de o curs principal fără gluten? Puiul cu Tagliatelle de spanac și Pesto de pătrunjel ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 562 calorii, 34G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 6,3 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 118 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți spanac pentru copii, piper, nuci de pin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Încercați Paste de spanac de casă cu Pesto de busuioc-pătrunjel-caju, Paste de năut cu spanac de lămâie cu Pesto de pătrunjel – 10 puncte, și Tagliatelle cu sfeclă mărunțită, smântână și pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un recipient mare, dizolvați 1/4 cană de sare și 2 linguri de zahăr în 2 căni de apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Puneți puiul în saramură și răciți timp de o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3
În timp ce puiul este sărat, puneți pătrunjel, nuci de pin, usturoi, ulei de măsline și fulgi de chili în robotul de bucătărie. Pulsează până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Se transferă în castron și se amestecă parmezanul. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Scoateți puiul din saramură și uscați-l cu prosoape de hârtie. Înjumătățiți bucățile de pui pe părtinire, astfel încât bucățile să aibă o grosime de aproximativ 1/4 până la 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6
Încălziți tigaia la grătar la foc mediu. Periați ușor suprafața cu ulei și gătiți puiul până când este gătit (un termometru cu citire instantanee introdus în centrul puiului ar trebui să citească 150 până la 155 F), 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
7
Se transferă pe placa de tăiat și se lasă să se odihnească 5 minute. Feliați în felii de 1/4 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
8
Aduceți 4 litri de apă sărată pentru a fierbe în oală mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați paste și gătiți la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
10
Scurgeți și reveniți la oală, rezervând 1 cană de lichid de gătit. Se amestecă pesto și spanac pentru copii până se ofilesc. Condimentează după gust și amestecă puiul. Se amestecă apă suplimentară pentru paste până la sosul subțire până la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg De Creveți Mari, Decojiți și Devenați, Cu Coada îndepărtată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Se servește cu parmezan ras suplimentar pe lateral.