Pui cu sos de usturoi
Puiul cu sos de usturoi necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 53G de proteine, 57G de grăsime, și un total de 873 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați tăiței de ou, sare, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi oțetul alb, puteți urma acest fel principal cu Oțet Plăcintă Cu Nuci Pecan ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 50%. Încercați Pui cu sos de usturoi, Sos De Usturoi De Pui, și Pui cu sos de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți puiul, 4 căni de apă și 1 linguriță de sare la fiert într-un cuptor olandez. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când ați terminat.
Scurgeți, rezervând 3 cesti de bulion. Acoperiți puiul și păstrați-l cald.
Combinați usturoiul zdrobit și restul de 1/4 linguriță de sare, formând o pastă; se amestecă în oțet.
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie mare.
Bateti in faina; gatiti la foc mediu, amestecand constant, 1 minut. Se amestecă treptat în bulion rezervat și amestec de usturoi; gătiți 5 minute sau până când este netedă și ușor îngroșată. Amestecați treptat 1/2 cană amestec de bulion fierbinte în ouă; adăugați la amestecul fierbinte rămas, amestecând constant. Gatiti 3 minute sau pana cand amestecul ajunge la 16
Sos de lingură peste pui.
Se amestecă împreună 2 linguri de unt și boia de ardei; stropiți peste sos.
Serviți cu orez sau fidea de ou.