Pui cu sos de Prune și napi fierți
Pui cu sos de Prune și napi fiert este un fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 42 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, pătrunjel, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui cu napi și sos de rodie, Rață Înăbușită Cu Napi, și Napi Fierți Cu Pătrunjel.
Instrucțiuni
Presărați sare și piper peste pui; deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa verde; sotati pana cand se inmoaie.
Adăugați pui; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Adăugați apă, pătrunjel și cilantro; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 35 de minute sau până când puiul este gata.
Scoateți puiul din tigaie. Puneți deoparte; păstrați cald. Rezervați 3 căni lichid de gătit din tigaie pentru napi fierți și sos de Prune.
Așezați puiul și napii înăbușiți pe farfurii. Se toarna sosul de Prune peste pui.