Pui cu sos de mere-Chardonnay

Pui cu sos de mere-Chardonnay ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 388 calorii, 24g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, chardonnay, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Curcan Fluturat Cu Glazură De Ierburi Și Sos De Chardonnay, Curcan cu ierburi prăjite la grătar cu sos Chardonnay, și Chardonnay De Pui Italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu sare și piper.
Puneți jumătate din pui într-un 5-qt. aragaz lent. Într-un castron, combinați merele, ceapa și țelina; lingurați jumătate din amestec peste pui. Repetați straturile.
În același castron, bateți vinul, amestecul de sos, usturoiul și ierburile până se omogenizează; se toarnă deasupra. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când puiul este fraged.
Scoateți puiul într-un platou de servire; păstrați cald. Se răcește ușor amestecul de mere; grăsime degresată. Într-un blender, acoperiți și procesați amestecul de mere în loturi până la omogenizare.
Se transferă într-o cratiță și se încălzește la foc mediu, amestecând ocazional.
Se servește cu pui și piure de cartofi.