Pui cu sos de gratar

Puiul cu sos de grătar este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 191 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Dacă aveți apă, ketchup, muștar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Pui Cornell (Pui La Grătar Cu Sos De Grătar Alb), și Pui cu gratar-sos Bourbon.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Condimentați bine puiul cu sare și piper și aranjați într-o tigaie cu puțin spațiu între ele. Gatiti aproximativ o ora sau pana cand puiul este crocant si orice apa care se poate acumula pe fund s-a evaporat.
În timp ce puiul gătește, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică și presărați ceapa tăiată cubulețe. Se amestecă până când ceapa este aurie.
Adăugați oțetul de cidru, sucul de lămâie, zahărul brun, ketchup-ul, sosul Worcestershire, muștarul Dijon, pudra de chili, ardeiul cayenne, apa și sosul fierbinte după gust. Se aduce la fierbere și apoi se fierbe, neacoperit, timp de câteva minute, până se îngroașă ușor.
Când puiul este gătit, scurgeți orice grăsime. Puneți sosul de grătar pe pui. Fie terminați puiul sub broiler, fie terminați pe grătar până când sosul s-a înnegrit ușor și devine caramelizat pe pui.
Serviți orice sos suplimentar pe lateral.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;