Pui cu sos de gratar

Pui cu sos de gratar
Puiul cu sos de grătar este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 191 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Dacă aveți apă, ketchup, muștar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Pui Cornell (Pui La Grătar Cu Sos De Grătar Alb), și Pui cu gratar-sos Bourbon.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Condimentați bine puiul cu sare și piper și aranjați într-o tigaie cu puțin spațiu între ele. Gatiti aproximativ o ora sau pana cand puiul este crocant si orice apa care se poate acumula pe fund s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
În timp ce puiul gătește, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică și presărați ceapa tăiată cubulețe. Se amestecă până când ceapa este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați oțetul de cidru, sucul de lămâie, zahărul brun, ketchup-ul, sosul Worcestershire, muștarul Dijon, pudra de chili, ardeiul cayenne, apa și sosul fierbinte după gust. Se aduce la fierbere și apoi se fierbe, neacoperit, timp de câteva minute, până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Praf De ChiliPraf De Chili
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
Muștar DijonMuștar Dijon
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
ApăApă
4
Când puiul este gătit, scurgeți orice grăsime. Puneți sosul de grătar pe pui. Fie terminați puiul sub broiler, fie terminați pe grătar până când sosul s-a înnegrit ușor și devine caramelizat pe pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Pui întregPui întreg
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Serviți orice sos suplimentar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
6
articol var
7
Type_27_data = {};
8
articol
9
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Opacul Zinfandel cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Opac Zinfandel
Opac Zinfandel
După îmbătrânire în butoaie de stejar francez timp de 14 luni, Zinfandel opac dezvăluie arome coapte de mure, boysenberry și cireș negru cu accente de condiment și cacao întunecată. Bucurați-vă de întuneric!
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate31
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista