Pui cu sos de arțar cu piper negru

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu sos de arțar cu piper negru. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 551 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,14 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți piper, unt, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui De Arțar Și Piper Negru, Pui Prăjit Cu Glazură De Arțar Cu Piper Negru, și Pui rotisor cu sos de oțet de piper negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați coloana vertebrală din pui cu foarfece de bucătărie și aruncați-o. Se usucă puiul, apoi se întinde plat, cu pielea în sus, pe o tăietură.
Tăiați o fantă de 1/2 inch pe fiecare parte a puiului în centrul triunghiului de piele între coapse și sân (lângă toiag), apoi trageți butonul de jos al fiecărui toiag prin fantă. Puneți vârfurile aripilor sub sân.
Presărați puiul peste tot cu sare și piper măcinat.
Încălziți 3 linguri de unt în fontă de 10 inci sau tigaie antiaderentă grea la foc moderat până când spuma dispare.
Adăugați pui, cu pielea în jos și aranjați crenguțe mai mari de rozmarin peste pui. Acoperiți cu pergament rotund și a doua tigaie, apoi acoperiți cu greutăți. Gatiti puiul pana se rumeneste pielea, aproximativ 15 minute.
Îndepărtați și rezervați greutățile, tigaia superioară, pergamentul și rozmarinul, apoi slăbiți cu grijă puiul din tigaie cu o spatulă. Întoarceți puiul și așezați din nou crenguțele de rozmarin, apoi acoperiți din nou cu pergament, tigaie și greutăți. Gatiti pana cand puiul este fiert, inca 15-20 de minute.
Prăjiți boabele de piper într-o cratiță grea uscată de 1 litru la foc moderat, agitând tigaia ocazional, până când este parfumată, aproximativ 3 minute.
Transferați pe o tăietură curată și zdrobiți grosier cu un sucitor. Întoarceți boabele de piper în cratiță și aduceți la foc mic cu sirop, 1/2 cană bulion și crenguță mică de rozmarin, apoi reduceți focul și fierbeți 20 de minute.
Transferați puiul într-un platou și acoperiți ușor cu folie.
Adăugați oțet în tigaie și deglazați, fierbând și răzuind bucățile maro cu o lingură de lemn până când lichidul este redus la jumătate. Se amestecă amestecul de arțar și restul de 1/4 cană de bulion și se fierbe până când este ușor siropos, aproximativ 3 minute. Reduceți căldura la minim și rotiți în restul de 2 linguri de unt. Se condimentează sosul cu sare și se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, aruncând solidele.