Pui cu sos Curry de banane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați puiul cu sos de Curry cu banane. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 273 calorii, 25g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de banane, suc de lămâie, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi coaja de var, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 43%. Încercați [Recenzie - produs] Speedy Malaezia pui Curry (ft. A1 Sos Curry Instant De Carne), boluri de pui curry indian cu sos de iaurt curry, și Banana Curry Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie sau blender, curățați bananele, pudra de curry, coriandrul, muștarul uscat, untul, coaja de tei, sucul de lămâie, sarea, piperul și 1/4 cană de apă.
Faceți câteva tăieturi adânci în fiecare piept de pui și puneți sânii într-o tigaie de prăjire.
Turnați sosul curry peste pui, asigurându-vă că sosul intră în tăieturi. Prăjiți în treimea inferioară a cuptorului până când puiul este gata, aproximativ 20 de minute.
Scoateți tigaia de prăjire din cuptor și scoateți pieptul de pui din tigaie. Ar trebui să existe o mulțime de sos gros în fundul tigaiei. Setați tigaia la foc moderat și bateți în restul de 1/2 cană de apă. Continuați să bateți până când sosul este încălzit, adăugând mai multă apă dacă doriți un sos mai subțire.
Serviți pieptul de pui cu sosul peste ele.
Presărați pătrunjel dacă doriți.
Sugestie de meniu: asigurați-vă că aveți o mulțime de orez gata pentru a prinde cantitatea generoasă de sos.
Recomandare de vin: un vin complet uscat va avea un gust grosier și acid, cu aroma fructată și ușor dulce aici. În schimb, alegeți un alb cu o notă de dulceață. Un California off-uscat chenin blanc, gewrtztraminer, sau riesling va deține propriile sale frumos.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.